Save the date SVA-congres 2018

Save the date: SVA-Congres op dinsdag 13 maart 2018, van 12 tot 18 uur

Het SVA-congres wordt georganiseerd door de Stichting Vervoeradres. Deze stichting geeft algemene voorwaarden uit, zoals de AVC  en de stichting bewaakt de standaard voor de vrachtbrief.

Het SVA-congres is een fenomeen in de wereld van het wegvervoer en logistieke dienstverlening. Elke twee jaar worden aan de hand van nieuwe, technische ontwikkelingen juridische en bedrijfskundige aspecten onder de loep genomen. De interessante en leesbare congressyllabus geeft deelnemers de gelegenheid om na het congres een verdiepingsslag te maken in de diverse onderwerpen.

Sprekers in 2018 zijn onder anderen: Prof.dr. Goos Kant (UvT) keynote spreker, dr. Wouter Verheyen (EUR), mr. Jos van der Meché (partner AKD), mr. Cees Dekker (partner Nysingh).

 

Het SVA-congres van 2018 zal als thema hebben horizontale samenwerking.  Dit thema zal worden uitgewerkt vanuit juridische optiek en vanuit bedrijfskundige optiek. Na een plenaire zitting in de fraaie Lloydzaal kunnen deelnemers kiezen uit het juridische programma of het bedrijfskundige programma.