Inschrijven SVA Congres 2022

24 mei 2022

Duurzaam transport in juridisch perspectief

home / inschrijfformulier sva congres 2022

Op dinsdag 24 mei 2022 vindt het SVA-congres plaats in Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam. U kunt zich inschrijven voor het SVA-congres door het inschrijvingsformulier hieronder in te vullen.

Datum: Dinsdag 24 mei 2022

Tijd: programma 13.00 - 17.30 (daarna diner)

Plaats: Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam Beursplein 37, Meent 110, 3011 AA Rotterdam

Deelnamekosten

Als bijdrage in de kosten van het congres vragen wij voor uw deelname €275,- (per persoon). Indien u een kortingscode heeft gekregen of als u met meerdere collega's komt, dan bedraagt de toegangsprijs €230,-. In de prijs is het diner inbegrepen!

Na ontvangst van uw inschrijving zullen wij u een factuur sturen.

Annulering deelname

Annulering door de deelnemer is mogelijk t/m 9 mei. Na die datum zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen. U kunt er ook voor kiezen om een collega als vervanger te laten deelnemen aan het congres zonder extra kosten. Annulering van het congres door de deelnemer dient uitsluitend per e-mail te geschieden. De deelnemer kan hiervoor een mail sturen naar info@sva.nl met als onderwerp ‘annulering congres 2022’.

Aanpassingen i.v.m. Covid

In het hotel worden de maatregelen i.v.m. Covid gevolgd die op dat moment gelden. Indien de maatregelen het niet mogelijk maken om op een prettige manier het congres te houden, dan zal het congres tot een later moment worden uitgesteld.

Inschrijfformulier

Protected by reCAPTCHA, Privacy Policy & Terms of Service apply.